Ni glömmer väl inte att komplettera julbordetmed några fräscha sallader. Här är en trevlig och snabbfixad variant med grönkål, apelsin, oliver och granatäpple
Grönkål är helt klart min favorit på julbordet, sprängfylld med näring. Så se till att du får ordentligtmed sömn för att återhämta dig ordentligt från året som varit och ladda inför kommande år
Vårt klassiska julbord innehåller en härlig blandning av klassiska rätter som inlagd sill, hemgjorda köttbullar, Janssons frestelse, hemkokt rödkål tillsammans med inspirerande och gröna sallader
Fyll på medvatten så att grönsakerna är täckta hela tiden. Koka upp och smaka av med salt och peppar. Lägg morötter, pepparroten och tomatpurén i vatten och koka upp, låt det puttra sedan tills grönsakerna är rejält mjuka
Till jul brukar jag sen variera denmed lite olika sorters lag där jag lägger ner den färdiga sillen, vilket gör att enenda inläggning, i det här fallet, blir tre helt olika på julbordet
Det klassiska elefantörat som består av en utbankad biff som får form och storlek efter ett elefantöra, här är en klassisk variant med inslag av oklassiska tillbehör
Njut av din smoothie tillsammans, servera gärna med ett kul sugrör eller en rolig drinkpinne. I förkylningstider behöver vi ge kroppen goda och hälsosmarta smoothies för att få i oss bra vitaminer och för att stärka upp kroppens immunförsvar
Här kommer recept på klassisk husmanskost meden twist. Vart tar veckorna vägen. Själv är jag uppväxt med korvstroganoff, så det är kul att experimentera lite ibland med klassiska maträtter från barndomen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.