40 bullar
så är en bulle 8 smartpoints Om man byter ut strösocker mot Stevia så bli 274 smartpoints totalt och vid 40 bullar så är en bulle 7 smartpoints
Ja, ni som hängt med mig här inne vet att jag är en obotligt historienörd, och jag kan liksom inte låta bli att undra kring uppkomst oavsett vad gäller, kanelbullar är uppenbarligen inget undantag, haha
Det är förvisso ett klassiskt recept, med ganska klassiska mängder. Nu var ju givetvis tanken att jag skulle dela med mig av det goda och receptet på kanelbullar som helgensstök resulterade i
Ska jag vara ärlig är jag förvånad över att jag kunde få till så lätta, fina och smakrika bullar med tanke på hur lite grejer vi har i vårat temporära kök
Mitt i allt flyttkaos och en tom frys tyckte jag det var dags att fylla på medkanelbullar. Arbeta ihop degen med bakmaskin eller för hand tills den blir blank och smidig
Sarah knyter liksom till dom på nåt vis, måste få till det där jag med. Det här är hur som helst ganska klassiskakanelbullar och det är min mammas recept från början
Skär sedan bullbitar med en degskrapa och lägger med snittytan uppåt på plåtar. Pensla bullarna med den uppvispade ägg/saltblandningen och strö över pärlsocker (+ ev hackade nötter eller mandelspån eller annat gott)
Servera med grädde och färska bär. INSTRUKTIONER. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker i en skål. Vispa ut mjölblandningen i hälften av mjölken till en slät smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.