Servera köttbullarna med gräddsås, kokt potatis, inlagd gurka och ev lingonsylt. Forma små runda köttbullar med oljade händer och lägg dem på ett smörpapper
Ingredienser Portioner. 4 1 1/2 dl mjölk 5 msk ströbröd 500 g nöt- eller blandfärs 1/2 gul lök (skalad och riven) 1 ägg 1 tsk salt 1 krm peppar 1/2 tsk socker smör eller margarin Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Laktosfri Mjölkdryck 25 % rabatt Valio Eila 1 liter Mer info Ladda kupong
Blanda alla ingredienser till köttbullarna snabbt. Den använde jag i veckans gräddsås men självklart blir det ännu bättre om ni haft bättre tur än jag i år och använder färsk svamp
Ugnsbakade köttbullar är så mycket godare och bättre i konsistensen än stekta – jag lovar. Det är verkligen smidigt värre när man gör större satser så som till exempelvis julbordet eller bara har hittat färs till bra pris, gör köttbullar i mängder och fryser in
Köttbullar, en riktig klassiker inom den svenska husmanskosten. Gräddsås. Här får ni mitt recept på köttbullar så som jag brukar göra dem till min familj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.