Klassiska hallongrottor
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 3 1 röster

Ingredienser

  • 200 g smör
  • 11 dl socker
  • 11 tsk vaniljsocker
  • 11 tsk bakpulver
  • 14,5 dl vetemjöl
  • 10,5 dl hallonsyltRör smör och socker smidigt. Blanda vaniljsocker, bakpulver och mjöl. Rör ner det i smeten. Arbeta samman till en deg. Forma degen till en rulle, ca 20 cm lång. Skär i 20 bitar. Rulla dem till kulor och lägg i små pappersformar för kakor. Tryck en fördjupning i varje degkula med mjölat finger. Lägg lite hallonsylt, 0,5-1 tsk, i varje grop. Grädda i 175 grader ca 18 minuter.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.