Gillar ni inte klassiskaengelskascones kanske ni vill testa tranbärsscones, saffransscones eller varför inte härligt gräddiga scones som jag bakat tidigare
Nybakta scones som jag inte behövde kladda ihop det minsta på egen hand. Vi njöt allesammans av ljumma ljuvligt doftande scones med jordgubbssylt och ost på till söndagsfrukost
Grädda tills sconesen fått fin färg, cirka 10-15 minuter, i 225 grader varm ugn. Till ca 8 personer 7½ dl vetemjöl ½ tsk salt 1½ tsk bakpulver ½ dl råsocker 125 g kallt smör 1 st ekologiskt ägg 2 dl mjölk 3% Garnering ekologiskt ägg, vallmofrö (alt
ja, nästan som på hotell & jag hann baka lite scones också. ) Vi var så ivriga att få sätta igång så några tjusiga foton kan jag inte bjuda er på, hann med att fota på lite restscones iallafall
Blev jättesugen på scones ikväll, så jag bakade det. Jag gick till mina föräldrars port och lämnade dessa scones tillsammans med lemon curd i en påse, som jag satte fast på handtaget
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.