Klassisk kantarelltoast
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 10 färska gula kantareller
  • 11 dl grädde
  • 10,5 schalottenlök
  • 11 toast
  • 11 msk hackad persilja
  • 110 färska gula kantareller 1 dl grädde 0,5 schalottenlök 1 toast 1 msk hackad persiljaDela och rensa kantarellerna. Finhacka schalottenlöken. Lägg en klick smör i stekpannan och låt det få lite färg. Lägg i svampen och salta och peppra lite. Tillsätt lök och hackad persilja. Häll på grädden och låt koka ihop till en stuvning. Skär bort kanterna på ett vanligt toastbröd. Lägg upp svampblandningen på brödet.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.