Smaka av med peppar och lite anjovisspad för sälta. 125 gram anjovisfilé (helst Grebbestads ansjovis original). 1Några dillkvistar och gräslöksstrån1 Hacka ansjovis, äggen och rödlöken
Påskbuffé på klassiskt vis. Den andra rätten, fyllda kokta ägg med äggule- och ansjoviskräm, var en väldigt pillig och tidskrävande rätt då man försiktigt ska pilla ur gulan ur det kokta ägget och mixa den medansjovis och creme fraiche för att sedan fylla det som är kvar av ägget igen med den nu utblandade äggulan
4 2 kalla hårdkokta ägg 4 medelstora kalla kokta potatisar 100 g ansjovisfiléer 2 msk finskuren gräslök 2 msk finskuren dill 1 dl crème fraiche 2 msk majonnäs 2 msk kaviar salt och svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Blanda den med potatisen. Skär ansjovisen i centimeterstora bitar. I bloggen Matgeek hittade vi recept på en riktig klassiskgubbröra och bestämde oss för att testa den till påsk, istället för att göra vår “vanliga” Nubberöra
Denna gubbröra serveras varm på knäckebröd eller på ett gott hemlagat bröd. Detta är en rätt som passar perfekt att göra på natten med goda vänners hjälp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.