Värm ugnen till 200 g Mixa ihop smör, mjöl och florsocker i en matberedare, tillsätt ägget och vattnet och kör tills det precis går ihop till en deg. Låt sedan degen vila i en plastpåse i kylskåpet i 30 minuter Fyllning
Den här klassiskaäppelpajen kommer från Leila Lindholms A piece of cake och går alltid hem. Eftersom vi hade äppeltema igår, så bakade jag naturligtvis äppelpaj (det var väl egentligen det som hela äppeltemat byggde på hehe)
Jag satt och bläddrade bland lite gamla recept och hittade detta på en klassisk pannbiff. Detta är nog ett ganska klassiskt recept, men jag har experimenterat fram min version för att efterlikna det som min farmor en gång lagade
Ibland tryter motivationen även för mig. Igår kände jag mig riktigt seg i kroppen hela dagen, hade ont i huvudet och bara tanken på att träna kändes otroligt jobbig
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Köttfärssås. Skala och finhacka lök och vitlök. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs löken tillsammans med färsen tills färsen är genomstekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.