I fredags kom jag plötsligt att tänka på rosenbröd. Numera är jag så fast förankrad, ja, närapå slentrianmässigt låst i mina standardbröd under veckorna
1. Skala potatisen och skär i tärningar. Koka potatis och kött i spadet från Corn beefen tillsammans med kryddorna i 15-20 minuter så att potatisen blir mjuk
1. Skär kinakålen i fyra delar på längden och skär bort rotpartiet. Kapa i ca 2 cm breda remsor. 2. Lägg kålen i en stor skål (ren och rostfri kastrull/gryta går också bra)
1. Hacka löken och vitlöken och stek den mjuk och genomskinlig i fettet i en stor kastrull. (Olja för dig som vill ha helvegetariskt, men smör blir godare
Imorgon bär det av till Budapest för några dagars efterlängtad semester. När det vankas utemat i flera dagar så känns det rätt bra att äta klassisk husman såhär dagen innan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.