Vi lagade fyra rätter, bland annat gjorde vi den här enkla och goda pilgrimsmusslan och förutom att den var sagolikt god så använde Klas hela musslan och alla dess delar
Sista minuten, lägg på en skiva ost och sätt på ett lock så smälter den fint* Häll på cremefraiche i rotfrukterna* Lägg upp med blandad sallad i olika färger /Husmor Jag undviker skorpmjöl i färsen, tycker inte det blir bra
Blanda i cremefraiche. Istället för krasse som kan vara lite svårt att få tag på gjorde jag en ruccolacreme utan senapen, det blev bra och lite sting precis som krasse
Plocka ur innanmätet ur lökarna och mixa det slätt tillsammans med silverlök och crème fraiche. Den varma förrätten var en råstekt hummer penslad med ingefära, blomkålspuré, picklad blomkål och äpple
Både morötter, chili, vitlök, ingefäraoch gurkmeja är starkt inflammationsdämpande, och passar därför extra bra när man behöver lite extra näringsmässig ompyssling efter sjukdom eller olika ingrepp
Tillsätt grovhackad ingefära, chilioch vitlök. Nu är de små godingarna här och vi skall se på barnprogram, undrar vad det blir kan det vara så att vi har sett programmet flera gånger redan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.