Skala och mixa löken. Blanda lök, ägg, salt och peppar. Forma till lagom portionsgformaröppna upp en liten skåra för att lägga i ca 2tsk ost (efter smak) i och täck sedan över med 2 baconskivor på varje
Att äta mer grönt ligger helt klart i tiden. De vegetariska recepten på vår blogg har många läsare och jag hoppas verkligen att vi kan inspirera till ett grönare liv
Att äta mer grönt ligger helt klart i tiden. De vegetariska recepten på vår blogg har många läsare och jag hoppas verkligen att vi kan inspirera till ett grönare liv
Paj är så himla gott. Både matpaj och dessertpaj. Det är perfekt att förbereda. Antingen har man en färdig paj i frys eller kyl eller bara en färdig pajdeg
70 g pinjenötter, rostade (en del av dem användes till peston i squachpajen). 70 g pinjenötter, rostade (en del av dem användes till peston i squachpajen)
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
En enda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Nu ligger Elsa och sover och jag sitter och slökollar på tv. Vi har precis kommit in från grannarna där vi varit och grillat, så mysigt och så himla gott
Det syns på de kvällsmurriga bilderna att det börjar bli vinter. Och - vet ni. Jag har, efter mycket frustration, kommit fram till att det är helt i sin ordning
Pochera under tiden ägg(en). Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag mig lite på fryst Krögarpytt som vi alltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.