Klä en långpanna eller en ugnsform med bakplåtspapper. 11,5 dl vispgräddeSmält smöret på svag värme i en kastrull. 1Bred ut kakan i långpannan med bakplåtspapper. 1Häll kokosflingor, sirap, strösocker, grädde och smör i en kastrull och sätt på plattan på medelvärme och rör om när smöret smälter så det blir en jämn smet
Supergott med den smaksatta grädden till. Kanelgrädde. Vispa först grädden och ha sedan i creme fraichen, florsocker, vaniljsocker och kanel och vispa en liten stund till
Nu börjar jag återigen få mitt liv tillbaka och suget att baka & blogga har åter vaknat till liv. Ett perfekt sätt att fira allt detta är dessa söta små marängbakelser, fyllda med lemon curd, hallon och grädde, dekorerad medfärskabär
Blanda äggulor, socker, grädde, mjöl och smör i en kastrull. Garnera medbär och lite citronmeliss. Alla deltagarna var helt lyriska och många med mig blev nog lockade till att själva testa pavlovan
Fyll den enkelt medgrädde och bär, kanske ringla över lite kolasås eller lite smält vit choklad. Nu är det snart dags för midsommar och jag tänkte passa på att tipsa om en riktigt härlig sommardessert som du kan toppa med dina favoritbär
Först en marängbotten, sen jordgubbsmousse med vit choklad, därefter vispad grädde och färskabär. massor medfärska jordgubbar eller andra färskabär och gärna några kvistar citronmeliss eller mynta
Vispa grädden och spritsa i en lagom stor gräddblomma i formarna och toppar medfärskabär. De här mördegsformarna åt vi som efterrätt på vår kräftmiddag i söndags och de blir sådär goda och spröda med mycket vaniljsmak
Koka upp gräddenmed creme cheese. “Chili choklad pastej med kokos skum”. vispad grädde. färskabär (ex. Så istället blev det en Blåbärschokladpastej, så maffig och lyxig att den platsat på de flesta restauranger
Det här är en frosting man kan äta med sked, och den går med all säkerhet att lägga i en skål, toppa medfärskabär och kanske en smulad kaka och så har ni världens bästa efterrätt
Servera gärna medgrädde och färskabär. Servera gärna med vispad grädde och bär. Vispa ihop ägg, grädde och mjölk med en visp och blanda de torra ingredienserna i en bunke
Västerbottenpaj med kantareller. Rödvinsmarinerad Oxfransyska med hasslebackspotatis. 1 påse torkad kantareller (om det inte finns färska) 1 gullök, hackad 1 rulle smördeg 4 ägg 1,5 dl créme fraiche, man kan anvä. Gott med ris som tillbehör 1 burk champinjoner 3 vitlöksklyftor, pressade 2 msk Oxfond Salt och peppar 1 st nötytterfilé Ör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.