Min mamma bakar supergod kladdkaka och på fik väljer jag gärna en bit vanlig kladdkaka, men när jag är hemma och bakar själv tycker jag det är roligt att experimentera fram nyttigare recept som är minst lika goda
Recept bakverk , kaffebröd & Kakor. Helgerna går så galet fort förbi, igår när jag va ledig så passade jag på att få ner all julbelysning utomhus & städade ur uterummet, så härligt när solen skiner, så man känner hur man längtar ut, sitta i solstolen , ta mysiga grillkvällar och känna den underbara värmen mot sin hud, jag bara väntar på bikini dagarna med sol & bad
Häll smeten i formen, jämna till den och grädda mitt i ugnen i 20–25 minuter (tiden varierar beroende hur kladdig du vill ha den), eller tills kakan har fått en jämn, ljusbrun färg. Spara recept Skriv ut Dela E-post Pinna Kommentera 200 g vit choklad
Bakade en kladdkaka med pannacotta. Kladdkaka. 3 ägg3 dl strösocker1,5dl vetemjöl150gr smör1,5tsk vaniljsocker5msk kakaoVispa ägg och socker poröst, blanda i de torra ingredienserna och smält smöret undertiden och blanda sedan i de
Tvätta citronerna och riv av det gula skalet ner i smeten ( inte det vita – för det smakar beskt ) Pressa ner saften ur de två citronerna och rör runt med en träslev
Det här är verkligen den bästa kladdkaka jag har bakat. Smeten är lite mer än vad kladdkaka vanligtvis är och därmed blir den lite högre, mer av det goda alltså
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.