Som så ofta när jag bakar, så blandar och ger jag lite och har inga exakta mått. Många har frågat mig om receptet på dessa Kladdkakemuffins som jag lade upp en bild på på Instagram härom kvällen
Det blev några rödbetor över och jag funderade på vad jag skulle göra med dem. Då tänkte jag att jag måste bara prova att baka med rödbetor som har en både söt och fyllig smak
Mullbärs- och kokoskakor. Och sen ska det vara bra ingredienser av det nyttigare slaget. Det här är en snabb- och lättbakad liten kaka som du enkelt "svänger ihop
Att de dessutom inte innehåller vetemjöl, socker eller mjölk gör det bara ännu bättre. Häll sedan ner havregryn och vallmofrön och blanda ner dem väl utan att havregrynen blir finfördelade
Blåbärstider- härliga tider. Det blev dessa muffins som tack vare sitt innehåll av havre och att de inte är toksöta passar både till frukost, mellanmål och till fikat
Här ser du mina socker- och vetemjölsfria kakor bakade på mandelmjöl. Mandel- och kokoskakor. Suveränt goda och med lite lagom seghet och tuggmotstånd tack var kokos och gojibär
Jag har börjat göra mängder av Nicecream - en nyttigare variant av glass som är fri från sådant som kroppen inte behöver - mjölkfri, glutenfri ochsockerfri
utansocker, gluten ochmjölk av Ulrika Hoffer. Det märks när man tittar på topplistorna över sålda böcker att det är väldigt populärt att baka utansockeroch gluten idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.