Sätt ugnen på 175 grader. Vispa smör, strösocker och sirap krämigt. Blanda vetemjöl, bikarbonat, vaniljsocker och malen ingefära och vänd ner det i smeten
Jag tycker att choklad är gott och har gärna choklad i bakverk. Här har jag använt geisha choklad som är en mjölkchoklad pralin med en krispig hasselnötsfyllning
N. ä. r. j. a. g. s. å. d. e. t. c. p. f. n. H. m. b. k. v. u. K. l. o. i. M. ö. ”. -. J. h. y. ,. P. 7. 6. V. 2. 3. 0. G. T. 5. 1. /. B. L. S. s t. d l
Nu börjar julstämningen infinna sig på riktigt här. Nästan alla julklappar är inhandlade, jag och lilltjejen bakar och fixar i köket, imorgon ska vi äta julbord med goda vänner, på lördag blir det glöggmys med familjen och på söndag ska vi antagligen besöka julmarknaden i Wadköping här i Örebro
Kladdkakecookies Ca. . Det här är en av mina favoriter. Den här gången gjorde jag dem lite mindre i storlek, som en vanlig klassisk småkaka istället för en amerikansk cookie
I övrigt har det bakats tårta, kladdkakecookies och så de här hallonrutorna. . Ugnen har gått varm här några dagar och alldeles nyss plockade jag ut en påskkaketårta som vi ska äta till efterrätt imorgon på jobbet
Ett annat underbart chokladrecept är dessa Kladdkakecookies från Systrarnas drömmar. Ett annat underbart chokladrecept är dessa Kladdkakecookies från Systrarnas drömmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.