Kladdkaka med mjuk chokladkola ochkladdkakansdag. Idag är det kladdkakansdag, hurra för kladdkakan. Hoppas ni har en härlig lördagoch att ni äter mycket kladdkaka
Nu är det sen torsdagskvälloch för mig och skrottarnas del innebär det att helgen börjat. Med den knäckiga smaken passar kakan perfekt att serveras nu till advent och alla trevliga glöggmingel
Och det är just det jag gjort i detta recept. Eftersom kladdkakan inte innehåller ägg och jag valt att använda olja som matfett, blir den vegansk (och mejerifri)
Väl hemma efter arbetsdagens slut så ville dottern baka kladdkaka. Så det blev en glutenfri variant och blev liksom sugen på detta med dulce de leche och pistage
Jag bakade den här kladdisen igår och den blev verkligen bra. Tycker att det blev en riktigt maffig och lyxig kladdkaka så därför valde jag att kalla den för "deluxe"-kladdkaka
För lite avis är jag faktiskt på er som jobbar halvdag i morgon och har klämdag på fredag. Sen ser jag fram emot en ledig dag på torsdag då vi kommer hänga med vänner
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Kladdigt och sliskigt gott. Idag är det kladdkakansdag sägs det. Jag har inte planerat att göra någon sådan till fredagsmyset men bjuder istället på en gammal favorit
Kladdkaka är ju alltid rätt, och den här varianten blev så god att den känns alldeles extra rätt. Kakan är en blandning mellan vanlig kladdkaka och mississippi mud cake
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.