Kladdkaka med rom och mandel. Vispa ägg, florsocker, kakao, salt och rom i en bunke. Smält smöret i en kastrull och tag av från plattan, tillsätt chokladen och honung och rör tills allt smält
Ett nyttigare val - recept på kärleksmums utanvittmjölochsocker. Vispa ihop ägg ochkokossocker. Kakan smakar nästan likadant som traditionella kärleksmums, trots att de inte innehåller vanligt mjöl eller socker
Vispa försiktigt samman alla ingredienser och se till att kokosgrädden är helt utblandad utan klumpar men försök samtidigt att inte vispa in för mycket luft i smeten
Blanda crème fraîche med florsockerochvaniljsockeroch låt stå kallt. Igår blev det en vit kladdkaka med glasyr och blåbär och det var, för att citera min man, så galet gott
Vispa ägg ochsockervitt. Smörj en springform och strö den med potatismjöl eller kokosflingor. Receptet är utvecklat via olika försök att hitta bra balans och slippa använda vete
Blanda smält smör, den smälta chokladen, äggen och sirap. Häll smeten i smörad och bröad form och ställ in i ugnen ca 15-20 minuter. Kladdkakan ska stå kallt 1 timme innan servering, vill man kan man pudra över lite florsocker,. 2 msk vaniljsocker. 1/2 dl strösocker. 1 1/2 dl vetemjöl. 5 g saffran (1 påse) + lite strösocker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.