Kladdkakautan socker, hur är det över huvudtaget möjligt. Den här varianten funkar för alla, vare sig man följer någon diet, är allergisk eller äter helt vanligt
Om den blir för kladdig är det därmed en bra idé att låta den kallna riktigt ordenligt, och om man vill ha den kladdig ska man alltså göra motsatsen (värma upp den en kortis om den fått kallna, eller helt enkelt servera när den fortafrande är ljumen)
Någon av gästerna var faktiskt ganska skeptisk mot de små dadlarna, men efter löfte om att få spotta ut dom om de inte passade utan att skämmas, så tror jag bestämt att hon högg in på flera stycken = ) De var riktigt goda de små rackarna
Så har det alltid varit, kanske för att jag och Mr C aldrig har varit några godisråttor utan mer kakmonster, det smittas väl av på barnen kan jag tänka
Garnera med hackade nötter och ringla över honung. 1200 g dadlar, urkärnade (ca 2,5 dl). 11 msk flytande honung1 Sätt ugnen på 200°. 2 Mixa dadlar med nötter, choklad och olja i en matberedare
Det blir ju lätt mycket pasta eller kött med potatis och sås. När man då inte längre äter pasta eller potatis innebär det att man får hitta på andra alternativ och det finns hur mycket som helst att välja på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.