Rör ner övriga ingredienser till kakan i det brynta smöret. 125 g Arla® Svenskt Smör. 1Receptet gäller för 10 bitar 125 g Arla® Svenskt Smör 3 dl strösocker 1½ tsk vaniljsocker 4 msk kakao ½ tsk flingsalt 1½ dl vetemjöl 2 ägg Hallongrädde. Smörj en rund form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. 1Bryn smöret, låt svalna något. 1Servera kladdkakan med hallongrädden och hallon
Detta kan vara det godaste receptet någonsin på kladdkaka. Det brynta smöret ger en fint nötig smak som tillsammans med flingsaltet blir rena smakchocken
idag var jag grymt sugen på en seg och kladdig kladdkaka. Smält smöret i en vid kastrull på medeltemperatur, bryn det sedan på det på hög värme och vispa samtidigt så det inte bränns i botten
Helt klart inte kladdkaka original, men ett bra substitut. Egentligen får man inte experimentera med något så heligt som ett kladdkakerecpet, men jag kunde inte låta bli
Men då har man inte testat att göra en kladdkakautansmör. kladdkaka,. baka utansmör,. Ibland blir man sugen på att baka något snabbt och då kan man lätt bli besviken för att man inte har något smör hemma
Smält smöret i en kastrull och ta bort från spisen. Något gott till mello-finalen måste man ju självklart ha och då kanske denna vita chokladkladdkaka med citrongrädde kan vara något
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.