Smöra en form med löstagbar kant noga och häll sedan ner smeten. Smält smöret i en kastrull, ta av kastrullen från plattan och rör ner 0,5 dl socker tills sockret är halv smält. Tillsätt 1,5 dl vatten och rör om. 5dl vatten (kan bytas ut av valfri mjölk). 50gram Smör (mjölkfritt)
Mixa nötterna till mjöl, i med dadlarna, kokosoljan, kryddor, bakpulver, mjöl, kakao ochäggulor. Det är visst kladdkakans dag idag, så då passar det ju fint med en nyttigare variant än de flesta man hittar på nätet och i kokböcker
Tänk att ett recept nästan "utan allt" kan bli så gott. Eftersom jag själv och min familj tål ägg brukar jag baka med det, men nu inhandlades i alla fall ett paket No Egg för att göra rutorna äggfria
Fritt från mjölkprotein, ägg, soja och gluten. Med citrongräs, chili, ingefära ochkokosmjölk. Dela dem i mindre bitar ochlägg dem i en kastrull med vattnet
Mjölkfritt, äggfrittoch kan göras glutenfritt. Så gott, lätt och härligt med det knapriga täcket. Häromdagen fixade vi cornflakespanerad fisk till lunch
Tomt i skåpet och lördagsfika önskas. 15o g mjölkfritt margarin. i det ”veterecept” som jag utgick från var det 2 dl – men det var alldeles för löst, så jag fick lägga i mer – och då valde jag jyttemjöl för att det binder vätska så bra. 15o g mjölkfritt margarin
mjölkfritt margarin och farin- eller muscovadosocker till formen. Jag gör degen med händerna för att det mjölkfria margarinet ska gå in så bra som möjligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.