a den här kladdkakan som är min specialare sedan LÄNGE. Emmas Paleo Kladdkaka Delux . Ställ in hela formen i kylen minst 1h, sedan petar du med en kniv runt kladdkakan så den inte går sönder när du lossar på kanten
Helt gluten- och mjölkfri kladdkaka som smakar ljuvligt. Det är en mäktig kaka, så en sats räcker gott och väl till 12 portioner - då blir det inte mer än ca 6 kolhydrater per bit, trots honungen
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Till kaffet serverades en enkel äppelkaka med ett täcke av kokos och två varianter av raw kladdkaka som serverades med hallon och vispad kokosmjölk med lite smak av äkta vanilj
Det här är nog en av de godaste kladdkakorna jag gjort hittills. Jag gjorde den i en form som inte var så stor, vilket resulterade i att kakan blev högre och kladdigt god i mitten
Men mer om det i ett senare inlägg för nu ska det bli kladdkaka. Igår var det kladdkakans dag och då kändes det rätt att försöka sig på en paleo-kladdkaka, givetvis glutenfri
Den hr varianten som jag gjorde igår är en variant på en paleokladdkaka som jag bloggat om tidigare, lite förändringar här och var, den här blev kladdigare vilket man ju vill ha
Citron kladdkaka är så gott, nästan för gott. Man tänker citron-sur nej det är det inte. Man känner av syrliga smaken lite men ihop med grädde så är den fantastisk gott
Kladdkakan serveras med fördel kall med en klick grädde eller glass. Grädda kladdkakan mitt i ugnen på 175 grader i ca 30-35 minuter (kladdkakan ska fortfarande vara lite kladdig)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.