Jag, och jag vet att många av er också gör det, älskar kladdkakaoch denna lilla godsak är en blandning av både kladdkakaoch brownie – massor avsmakoch såååå kladdigt
Klicka ut den karamelliserade mjölken och fyll på med resten av smeten. Bred chokladsmeten över kakan och tryck ner bitar av mars/japp i chokladsmeten innan den stelnar
Kladdkaka är så himla gott och enkel att göra. I dag bjöd jag familjen på den här medsmakav pepparkaka, toppad med choklad och dumleganache, garnerad med ostgrädde och pepparkakor
Smakaavmed salt, kanske extra lakrits för den som är lagd åt det hållet. Vad gäller matlagning är det ofta självklart att stoppa ner en sked i grytan ochsmakaav, dra några extra varv på pepparkvarnen, kanske sprinkla i några flingor salt, allt för att hitta den smak som önskas
Här måste man medge att den är i det lösaste laget och äts bäst med sked. Men det funkar det med. 200 gr mjölkchoklad. Rör ner käckes så de smälter i grädden, sen ner med chokladen och häll upp i en bakplåtsklädd form 20x20 cm. 200 gr mjölkchoklad
40 g Lakritsfabriken Rasberry Salty Liqourice. 200 g vit choklad 150 g smör 3 ägg, rumsvarma 2 dl socker 2 krm salt 2 dl vetemjöl 1 msk vaniljsocker 1 citron, rivet skal 40 g Lakritsfabriken Rasberry Salty Liqourice smör, till formen ströbröd, till formen
Klipp en cirkel av bakplåtspapper för att täcka botten av din form med. Det blev därför en riktigt kladdig kladdkakamed plopp saltlaktrits som toppas med plopp saltlakritsganacheoch hallonsås
Idag tog jag med mig lite adventsfika till jobbet, klev upp lite tidigare och svängde ihop en kladdkakasmaksattmed mintchoklad och toppad med polkagrisar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.