Blanda smält smör, den smälta chokladen, äggen och sirap. Smör. Servera med grädde eller gräddglass. Häll smeten i smöradoch bröad form och ställ in i ugnen ca 15-20 minuter. Kladdkakan ska stå kallt 1 timme innan servering, vill man kan man pudra över lite florsocker,. 100 gram smör. 200 gram vit blockchoklad
Smält smöret i en kastrull. Toppa kakan med färska hallon och servera med fluffigt vispad grädde. Smula ihop alla ingredienser till smuldegen med fingrarna
Smält smöretoch bryt i den mörka chokladen. En snabb sökning visar att det kan vara gott att göra äppelpaj - det ska jag prova - eller kladdkakamed degbitar i - det har jag provat
Rör ner övriga ingredienser till kakan i det bryntasmöret. 125 g Arla® Svenskt Smör. 1Receptet gäller för 10 bitar 125 g Arla® Svenskt Smör 3 dl strösocker 1½ tsk vaniljsocker 4 msk kakao ½ tsk flingsalt 1½ dl vetemjöl 2 ägg Hallongrädde. Smörj en rund form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. 1Bryn smöret, låt svalna något. 1Häll smeten i formen och grädda i mitten av ugnen ca 25 min. Värm hallon och florsocker 1-2 min i mikro och mosa ihop. 1Servera kladdkakanmed hallongrädden och hallon
Smält smör i en kastrull och lös upp chokladen där i. En vit choklad kladdkakamed saffran som förutom att den är vansinnigt god dessutom är väldigt lätt att göra
Smält resten av smöretoch blanda med den vita chokladen. ) Gjorde den här lyxiga varianten av kladdkaka som verkligen var supergod och helt klart kan rekommenderas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.