Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och äggulor vitt och fluffigt med elvisp eller köksmaskin. 200 g mörk choklad (70%)Värm ugnen till 175 grader med varmluftsugn. Rör ordentligt till en smidig smet och tryck ut i botten på en form, ca 30*20 cm med bakplåtspapper (fukta gärna händerna med lite vatten när du trycker ut smeten så är det inte lika kladdigt)
Kavla ut degen mellan två bakplåtspapper och klä en pajform med den. Servera med lättvispad grädde. Finfördela smör, mjöl, socker och bakpulver i en matberedare
Jag, och jag vet att många av er också gör det, älskar kladdkaka och denna lilla godsak är en blandning av både kladdkaka och brownie – massor av smak och såååå kladdigt
Detta är en kladdkakamed det lilla extra. Vispa ägg och socker poröst i en bunke, gärna med elvisp. Riktigt god med grädde och bär, bland de godaste jag har bakat i kladdkaka väg
Kladdkaka, underbara kladdkaka. servera med glass eller lättvispad grädde. 100 gr marabou mjölkchoklad (jag använde den med nonstop). 100 gr mjölkchoklad. 100 gr marabou mjölkchoklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.