1 ca
1 - 2 msk lakritspulverFörberedelse Rör samman alla ingredienser till kakan och grädda i 175 grader i cirka 35 minuter. Servera med lättvispad grädde.
40 g Lakritsfabriken Rasberry Salty Liqourice. 200 g vit choklad 150 g smör 3 ägg, rumsvarma 2 dl socker 2 krm salt 2 dl vetemjöl 1 msk vaniljsocker 1 citron, rivet skal 40 g Lakritsfabriken Rasberry Salty Liqourice smör, till formen ströbröd, till formen
Häll smeten i smord och mjölad (eller bröad) form med löstagbar botten. Krossa Turkisk Peber-karamellerna grovt med en kavel eller en mortel, pudra kakan med florsocker och strössla karamellerna över
Vi fick denna fina burk medlakritspulver av Mathias föräldrar som varit på lakritsfestivalen förra helgen, och igår provade vi det för första gången i en
Fastnade för lakritskladdkakan men istället för att ta vanlig mörk choklad så tog jag den med hallonsmak för hallon och lakrits gifter sig med varandra
Kladdkakamed ett sting av lakrits och en egenodlad physalis på toppen. Så när jag senast blev akut sugen, letade jag upp ett recept på kladdkaka och slängde ihop
Kladdkakamedlakritssmak. grädden med mald "Turkisk peppar karamell" och lite lakritspulver blev. med kombinationerna kanske, men passar ändå väldigt bra ihop
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.