Det där med att ta fotografier på bakverk när man har gäster kan te sig lite knepigt och det bästa är klart om man hinner göra det innan man sätter tänderna i härlighen
Tänk er den kladdigaste och sötaste kladdkakan ni ätit. Täckt medkrispigttäcke av mjölkchoklad och Rice Krispis (jepp, det var denna kakan jag köpte jättepaketet med Rice Krispies till från början)
Tänk er den kladdigaste och sötaste kladdkakan ni ätit. Täckt medkrispigttäcke av mjölkchoklad och Rice Krispis (jepp, det var denna kakan jag köpte jättepaketet med Rice Krispies till från början)
Rör inte om för mycket, då blir kladdkakan för hög och luftig. Tillsammans med löjligt goda smaker. Här finns alla de goaste texturer - lent, fluffigt, segt och krispigt
Det går annars bra attkoka egen med kondenserad mjölk - ta bort pappret omkring och koka den oöppnade konservburkeni en stor gryta med mycket vatten som täcker burken hela tiden
Häll på kakan och toppa med garneringen. krämigt täcke. Servera med grädde eller glass. Kladdkakamed krämigt täcke och flagad mandel, 20 bitar. Klä en långpanna med bakplåtspapper ca 25x30 cm
Rör ihop samtliga ingredienser till kladdkakan, och häll över i en smord form. sänk ner en tsk med den kolan i ett glas vatten – så ser du hur seg den är
Det är lite skylla sig själv med att baka den, för det är svårt att sluta äta. Denna är bakad på glutenfritt mjöl men jag tipsar dig om hur du gör den även med vanligt mjöl
Smält mjölkchokladen på svag värme och rör ner rice crispies och bred över den crispiga chokladtoppingen över kladdkakan och ställ svalt fram till servering
Här har jag gjort en enkel och fantastiskt god dessert där ananasen får bakas i ugnen med ett härligt krispigt och segt täcke av kokos och havregryn ovanpå
Bara älskar detta smuldegstäcketmed kokos som så klart är lika gott till andra bär eller äpplen. Kör allt med elvisp tills det blir tillräckligt smulat enligt ditt tycke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.