6 Ställ in kakan i nedre delen av ugnen i exakt 19 ½ minut (beror på ugn)7 Ta ut och låt svalna helt8 Sikta över florsocker när den är helt kall9 Servera med grädde och bär, klart
Denna smarriga kladdkakamedkinapuffar bakade jag och Leon till efterrätt igår. Gott med lite krisp från kinapuffarna och den blev faktiskt ännu godare dagen efter
Denna chokladdröm är super god, krämig och kan ätas med gott samvete. Om jag säger att den här kladdkakan är fri från tillsatt socker och gluten - tror du på mig då
Blanda de torra ingredienserna och rör ner i smeten tillsammans med smöret. Det regnar som vanligt denna sommaren sp för att inte vaea helt sysslolös bakade jag en snabb kladdkaka aka LCHF
Hacka jordnötterna med en vass kniv. Vispa grädden och servera med den. Vispa till en ljus fluffig smet, ca 30 sekunder med elvisp på högsta hastighet. Rör ner chokladsmeten och blanda ihop till en jämn smet, ca 15 sekunder med elvisp på lägsta hastighet. Grädda kladdkakan mitt i ugnen i 6 minuter i 175°C
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.