Vispa grädden tjock och spritsa ut den på tårtan. Idag fyller Mats år, men då delar av familjen är utslagen i något influensaliknande firas dagen med måtta
Fyll marängen strax innan serveringen med lättvispad grädde och frukter. 8Byt ut vanlig vispgräddemot Laktosfri, så får du en både Glutenfri & Laktosfri tårta. 4 st äggvitor (stora ägg)½ krm salt2½ dl strösocker1 msk maizena2 tsk vaniljsocker1 tsk vitvinsvinägerFyllning3 dl vispgrädde5 dl frukt och bär (tex kiwi/hallon/blåbär/jordgubbar)Gör så här. Tillsätt sockret i små portioner under vispning tills smeten är hård och glansig, ca 10 minuter med elvisp. 3 dl vispgrädde
Lämna din röst här i kommentarsfältet med det nummer på tårtan som du tycker ska vinna. Har du problem med att kommentera kan du skicka din röst via e-post [email protected]
Servera kakan med lingonvispen. Vispa Milda Visp tjock och blanda sedan ner lingonsylt och kardemumma. Smörj och bröa en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. 1 tsk malen kardemumma
Kladdkakamed lakritssmak. gräddenmed mald "Turkisk peppar karamell" och lite lakritspulver blev. med kombinationerna kanske, men passar ändå väldigt bra ihop
Toppa med kanelen och minimarshmallows. Blanda ner mjölken, kakaon, sockret, honungen, kardemumman och vaniljsockret i en kastrull och koka upp under omrörning
Glutenfri choklad & mint kladdkaka. När dom svalnat så pass att du kan ta i formarna vänder du dom upp och ner och serverar med glass, grädde, bär eller vad du önskar
Serveras medgrädde och bär. Denna chokladdröm är super god, krämig och kan ätas med gott samvete. Om jag säger att den här kladdkakan är fri från tillsatt socker och gluten - tror du på mig då
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.