Bryt chokladen i bitar och smält i en stor kastrull tillsammans med smör. Garnera med jordgubbar. 100 g mjölkchoklad. 1 st dulce de leche (karamelliserad kondenserad mjölk). 100 g mjölkchoklad
Servera med vispad grädde eller vaniljglass. Chokladkolakräm75 g smör0,5 dl socker0,5 dl sirap1 msk kakao1 tsk vaniljsocker1,5 dl grädde200 g choklad välj mjölkchoklad eller en mörk choklad om du föredrar det. 200 g choklad välj mjölkchoklad eller en mörk choklad om du föredrar det
Garnera med jordgubbar. Smält smöret i en kastrull. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda salt, mjöl, kakao och vaniljsocker och sikta ner i smeten
Ta kastrullen från värmen och vispa i äggen ett i taget med elvisp. Värm smör, mjöl och mjölk i en kastrull under omrörning tills det blir en klump som släpper kastrullen
Det där med att ta fotografier på bakverk när man har gäster kan te sig lite knepigt och det bästa är klart om man hinner göra det innan man sätter tänderna i härlighen
Jag som aldrig misslyckas med rulltårta. Bred ut smeten jämnt i långpannan med hjälp av en slickepott. Ta kakan ur ugnen, strö över lite pärlsocker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.