Kladdkaka med hasselnötstosca
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g brynt smör
  • 2 ägg
  • 225 g råsocker (2,5 dl)
  • 5 g vaniljsocker (1 tsk)
  • 2 g salt (1 krm)
  • 20 g kakao (0,5 dl)
  • 90 g stenmalet vetemjöl (1,5 dl)
  • 3,5 dl hasselnötter, hackade, rostade och skalade (175 g)
  • 70 g ljus sirap (0,5 dl)
  • 90 g råsocker (1 dl)
  • 75 g vispgrädde (0,75 dl)
  • 30 g smör (2 msk)
  • 1 nypa salt
  • Kladdkaka 100 g brynt smör 2 ägg 225 g råsocker (2,5 dl) 5 g vaniljsocker (1 tsk) 2 g salt (1 krm) 20 g kakao (0,5 dl) 90 g stenmalet vetemjöl (1,5 dl)
  • Hasselnötstosca 3,5 dl hasselnötter, hackade, rostade och skalade (175 g) 70 g ljus sirap (0,5 dl) 90 g råsocker (1 dl) 75 g vispgrädde (0,75 dl) 30 g smör (2 msk) 1 nypa salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.