Denna kladdkaka är helt underbar med fräscha smaker av mint ochjordgubbar. När du skär upp den är kakan kladdig i mitten och du möts av lager med smält choklad och After Eight
En klassisk kladdkaka som är lätt att baka och som inte går att misslyckas med. Det här receptet har hängt med i många år, det är den kladdkaka som jag återvänder till gång på gång, till vardag som till fest
Garnera kakan med vispad grädde ochjordgubbar. Dela äggen och vispa vitan med saltet till hårt skum. Smält chokladen försiktigt tillsammans med vattnet i ett vattenbad
Resultatet blev riktigt lyckat, och jag ska nu experimentera fram fler recept med kikärtsspad. Jag har dock aldrig testat att göra denna sorts maräng, detta för att jag inte gillar maränger - oavsett om det är med eller utan kikärtsspad
Smörj och bröa en form med löstagbar botten. Vänd försiktigt ner äggvitan i smeten med hjälp av en slickepott Blanda försiktigt så att smeten förblir fluffig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.