Använder du en bra silikonform till kladdkakan, så behöver formen inte smörjas. Låt den kallna i ett vattenbad under omrörning och garnera sedan med färska eller tinade hallon
Då blev det tydligen två bakrecept på raken då jag inte riktigt blev nöjd med rotfrukterna till den grillade kycklingen igår, men kan alltid lägga upp receptet på kycklingens marinad till er som gillar stark mat & mycket chillie
Jag föredrar att döma en kaka efter smaken och där ligger kladdkakan bra till. Dekorera vackert, som nedan medhallon, mandel och florsocker, och servera med lätt vispad grädde
Hon är, precis som alla andra i familjen, tokig i kladdkakaoch i jordnötssmör och det var självklart för mig att göra denna härliga kladdkakamed en krämig jordnötskräm till hennes kalas
När kladdkakan är klar och har svalnat något är det bara att placera hallonen på kakan. Men om man vill göra kladdkakan extra god och speciell kan jag varmt rekommendera denna variant av min kladdkaka som min syster bakade häromdagen
1Frosting och topping200 g färskost 50 g smör, rumsvarmt 0,5 dl karamelliserad mjölk (+ 3 msk att ringla över kakan) kokos, rostad flingsalt färska hallon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.