Bre på mackan (det är extra gott med smör under såklart) och strössla över lite solrosfrön om du ska ta ett bloggigt foto, annars äre bara att frossa direkt
Ställ in i kylskåp i ett par timmar så att allting stelnar. Hjälp till att bre lite med en smörkniv. Smält smöret och tag av kastrullen och bryt ned chokladen i det smälta smöret
Dekorera gärna med bär och servera med en klick vispad grädde. Nu har jag lämnat mitt gamla favoritrecept och helt övergått till att baka denna kladdkaka istället
Idag tog jag med mig lite adventsfika till jobbet, klev upp lite tidigare och svängde ihop en kladdkaka smaksatt med mintchoklad och toppad med polkagrisar
Kladdkakamed smak av apelsin. Vad som hade varit gott är en vit kladdkaka, men den är tyvärr uppäten. Svårt med motivationen så här i slutet av terminen
När tryffelmassan svalnat något blandar du i godiset och slår upp i en form klädd med plastfilm. Låt tryffeln stelna i kyl över natten och skär den sedan i små fyrkantiga bitar
Doppa i resten av chokladen och dekorera med valfritt strössel, kulor eller annat som är dekorativt. Så står Kristi Himmelsfärd för dörren och nog ska Han få med sig en sötsak upp, jaha då
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.