Receptet knåpade jag ihop själv och om man inte håller så hårt på det här med kalorierna byter man ut mjölken mot grädde så blir den ännu krämigare och godare
Jag går på måndagar på scrapbookings grupp och så har vi rullande fika lista. Denna måndag var de min och svägerskan tur att baka och då blev jag inspirerad av Frostrosornas inlägg om mjuk chokladkaka
När såg denna recept hos min vän Frostrosor, visste jag direkt att det borde jag kunna också lyckas med och det sparar mig otroligt mycket tid att baka jämfört med göra kanelbullar
Tänk dig en chokladkaka med lite mandel i och en täcke av härlig underbar nougat. Jag blir allt mer förtjust i dessa silikonformar, de är så enkla att jobba med
Nästa gång ska jag ta vanlig yoghurt och smaksätta med pepparkakskryddor istället. Smaksätt yoghurten med flor- och vaniljsocker (använder man annan sorts yoghurt kan det vara en idé att blanda i typ hälften av sockren först och sedan smaka av så det inte blir för sött
Hur gör man den godaste kladdkakan ännu godare. Jo, man garnerar den med sin absoluta favoritchoklad . Jo, man garnerar den med sin absoluta favoritchoklad
Denna chokladdröm är super god, krämig och kan ätas med gott samvete. Om jag säger att den här kladdkakan är fri från tillsatt socker och gluten - tror du på mig då
Blanda de torra ingredienserna och rör ner i smeten tillsammans med smöret. Det regnar som vanligt denna sommaren sp för att inte vaea helt sysslolös bakade jag en snabb kladdkaka aka LCHF
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.