Rör ner övriga ingredienser till kakan i det bryntasmöret. 125 g Arla® Svenskt Smör. 1½ tsk flingsalt. 1Receptet gäller för 10 bitar 125 g Arla® Svenskt Smör 3 dl strösocker 1½ tsk vaniljsocker 4 msk kakao ½ tsk flingsalt 1½ dl vetemjöl 2 ägg Hallongrädde. Smörj en rund form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. 1Bryn smöret, låt svalna något. 1Häll smeten i formen och grädda i mitten av ugnen ca 25 min. Värm hallon och florsocker 1-2 min i mikro och mosa ihop. 1Servera kladdkakanmed hallongrädden och hallon
När jag jobbade på Stora gungan på Skansen så hade vi en mellanrätt på menyn som bestod av skivad färskpotatis som sedan täcktes med matjessill, hackat ägg och färska örter (dill, persilja och gräslök) som sedan toppades medbryntsmör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.