Rör ner övriga ingredienser till kakan i det bryntasmöret. 125 g Arla® Svenskt Smör. 1Receptet gäller för 10 bitar 125 g Arla® Svenskt Smör 3 dl strösocker 1½ tsk vaniljsocker 4 msk kakao ½ tsk flingsalt 1½ dl vetemjöl 2 ägg Hallongrädde. Smörj en rund form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. 1Bryn smöret, låt svalna något. 1Servera kladdkakanmed hallongrädden och hallon
Vill du lyxa till det ytterligare så servera kladdkakanmed lättvispad grädde och hallongrädde. Detta kan vara det godaste receptet någonsin på kladdkaka
idag var jag grymt sugen på en seg och kladdig kladdkaka. Smält smöret i en vid kastrull på medeltemperatur, bryn det sedan på det på hög värme och vispa samtidigt så det inte bränns i botten
Till denna fina och köttiga firre serverades grön sparris, bryntsmör och rikligt med pepparrot. Lägg upp fisken på en plåt och omge den med grov skuren lök samt morot och häll på en skvätt vin samt peppra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.