Smält smöret i en stor kastrull. Tillsätt strösockret och blanda. Rör ner äggen, ett i taget, samt. 400 g smör 9 dl strösocker 8 ägg 2 msk vaniljsocker 2 krm salt 2 ½ dl kakao 6 dl vetemjöl Sätt ugnen på 180 grader. - Läs hela inlägget här 400 g smör. 2 msk vaniljsocker
Lägg rutorna i en burk med papper mellan varje lager. Vispa samman ägg och muscovadorörsocker. Tillsätt smör, kakao, vaniljsocker och salt och vispatills det är slätt
Lägg rutorna i en burk med papper mellan varje lager. Vispa samman ägg och muscovadoråsocker. Tillsätt smör, kakao, vaniljsocker och salt och vispatills det är slätt
Skala clementinerna, jag skar bort skalet medkniv. Men för att dom nu inte ska bli förstörda så har jag lagt in dom i sockerlag, o dom ska ätas med Punchgrädde på nyår
Lägg clementinernai en burk eller skål med lock och häll över lagen. Lagen vi kokte är en egen variantmed smaker som vigillar, vihittade ett recept på Arla som viutgickifrån och sedan la vitill och drog ifråntills det passade våra smaklökar, till slut hade vi nästan helt förändrat receptet
Servera gärna med grädde och färska bär. Smält smöret i en stor kastrull. Vispai sockret. Vispa ner äggen, ett i taget, samt vaniljsocker, salt och kakao
Slå smeten i en långpanna, på ett smörat bakplåtspapper. I morgon är vi värdar för en hockeycup och alla föräldrar har blivit ombedda att baka något tillkiosken
Kräftskivan förra helgen med barnen, partners och kompisargickäntligen av stapel och till efterrätt fick det bli en lyxigarevariant av kladdkaka, ilångpanna
Känns lite udda att baka kakor med åtta ägg i. Smält chokladen med grädden och bred över kakan. Till efterrätt valde lillasysterkladdkakavilkenfick bakas av världens bästa storasyster
Denna härligakladdkaka bakas ilångpanna och smaksätts med kokos och den är galet god. Bäst smakar kakan ifall du bakar den en dag i förväg och serverar den med färska jordgubbar och en klick grädde eller glass
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.