Och vill du inte göra cheesecake med denna veganska färskost så kan du smaksätta den med typ vitlök, salt, peppar och lite örter så har du världens godaste veganska smörgåspålägg
De här brownieserna är så otroligt goda – och de är helt glutenfria, proteinrika (+ fulla med mineraler), och måhända kanske lite avtändande med sin ingredienslista vid en första anblick
Denna kladdis är gjord med bas påsvartbönor, den blir absolut bäst att göra på stor sats. Mixa dadlarna först tills de är mosade och glansiga tillsätt bönornaoch mixa tills du får en deg
Rör ihop kvargen med havregrynen och tillsätt sedan salt och bakpulver. 2 dl glutenfria havregryn (jag kör alltid på Sempers). Rör ihop och sätt igång ugnen på 200 C och förbered en plåt med bakplåtspapper. Fördela ut 4-5 degklumpar på plåten och forma till frallor med hjälp av en gaffel. Strö på linfrön och in i ugnen i ca 20-30 min. 2 dl glutenfria havregryn (jag kör alltid på Sempers)
Mixa bönorna slätt i en matberedare och tillsätt övriga ingredienser förutom chokladen. Smält chokladen i vattenbad eller micro, häll mer i smeten och blanda snabbt ihop
Glutenfri pasta förstås - den här gången bönpasta av sojabönor - och till det en lättgjord, smakrik och grönsaksförstärkt röra på champinjoner, grönkål, brysselkål, oliver och bacon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.