Kladdiga revbensspjäll och bbq-sås à la Jill Johnson med en morotsslaw bredvid.
Livsnjutarnas gourmetkök
Livsnjutarnas gourmetkök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 mars
  • 4 portioner
  • 2-3 kg tunna revben / 2 kg tjocka revben
  • 3 liter vatten
  • 1/2 dl liquid smoke
  • 1 gul lök
  • 1 tsk svartpepparkorn
  • 3 lagerblad 2 tsk salt
  • 1 rödlök 3 vitlöksklyftor 1 msk rökt paprikapulver
  • 1/2 tsk svartpepparkorn
  • 2 msk olivolja
  • 1 flaska (340 g) chilisås
  • 1 1/2 dl passerade tomater
  • 1/2 dl äppelcidervinäger
  • 1 dl bourbon whiskey, t.ex. Jim Beam
  • 2 dl mörkt muscovadosocker
  • 1 tsk salt
  • 350 g morötter
  • 1 tsk salt
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1/2 msk ljust muscovadosocker
  • svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.