Som bäst tycker jag att den är ljummen med en klick grädde och kanske några färska bär. Blanda sedan ner mjölet och choklad-fettet och rör till en slät smet
Går att variera med tillbehör som vispad kokosgrädde, nicecream, bär eller annat du tycker om, men passar också bra bara som den är då den är både smakrik och saftig
Blanda den smälta chokladblandningen med ägget och sockret. Smörj en form och bröa med coccos. Ställ kakan mitt i ugnen i 225 grader 10-12 minuter, ju större diameter desto kortare tid
Och såklart smakar den fantastiskt - saftig och fin med rejäla "chunks" av mjölkchoklad. Denna gång hittade jag en chokladkaka som inte fick vara med i julbaket och ett paket hallon som skulle bli sylt men aldrig kom till skott, så det blev en sockerkaka medhallon och stora chokladbitar
Hallonen som inte bara är godis för ögat utan även för munnen gifter sig med den kladdiga chokladen från kladdkakan, receptet går som vanligt mycket snabbt att laga till vilket är ett plus om man har bråttom
Jag håller mig inne med min tillfrisknande dotter och funderar på vad vi ska äta för gott till fredagsmyset men även på om jag ska baka eller göra lite glass
Jag hade en öppnad Dulce de leche burk från Pampas Deli i kylskåpet och tanken var att jag skulle göra en kladdkaka med snyggt mönster med hjälp av dulce de lechen
Hallonen som inte bara är godis för ögat utan även för munnen gifter sig med den kladdiga chokladen från kladdkakan, receptet går som vanligt mycket snabbt att laga till vilket är ett plus om man har bråttom
-) Jag gjorde två olika sorters långpannebak. Först ut är en herrans god chokladkaka med kokostosca. Kokostoscakakan hittade jag på nätet och jag gjorde om den till gluten- och mjölkfri enligt nedan
Det här var alltså bland de godaste chokladkakorna jag provat, jag är besegrad av en färdig mix. se, som förövrigt är en helt fantastisk sida med allt man kan tänkas behöva ha hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.