Lättströ/stevia/sukrin (beroende på vad man använder då vissa sötningsmedel är betydligt sötare än andra och för stor mängd kan ge konstig smak - smaka av
Lite högre och lite luftigare än vanlig kladdkaka, men otroligt kladdig, len och god. Kakan ska fortfarande vara kladdig i mitten Pudra gärna lite florsocker över kakan
I år blev det vad som visade sig vara världens godaste och kladdigastekladdkaka. Där finns även massor av andra varianter på kladdkaka som jag vill testa
Kakan ska fortfarande kännas kladdig. Så helt enkelt en kaka du bör äta så ofta du kan istället för att undvika så ofta du kan, det perfekta varje -dagsfikat helt enkelt
-). Grädda i ugnen i ca 15-20 minuter. Oj vad helgen har gått snabbt. I fredags var jag och några vänner på en indisk restaurang på söder i Stockholm som heter Indian Garden och ligger på Västgötagatan 18
Sockerfrikladdig chokladfondant. De ska vara kladdiga i mitten. 100 g sockerfri mörk choklad. Vispa ägg, stevia, salt och vaniljpulver med en elvisp i ca 4-5 minuter. Grädda i ca 11-12 minuter. 100 g sockerfri mörk choklad
olivlja & balsamvinäger. salt & svartpeppar. olivlja & balsamvinäger. salt & svartpeppar. Nu har jag som synas tagit vad som fanns i kylen och gjort en plock lunch utav det
Jag bytte ut mjölet mot havre- och rismjöl, hade i kesella i bullsmeten vilket gör dem väldigt saftiga och tillsatte även lite proteinpulver så att de ska mätta bättre samt öka proteininnehållet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.