Spritsa glasyren på cupcakesen och dekorera med en chokladsnäckaoch tuttifruttipärlor. Vispa äggen lätt och häll därefter i mjölken och det smälta smöret
Servera med grädde eller gräddglass. Blanda smält smör, den smälta chokladen, äggen och sirap. Blanda de torra ingredienserna, smält blockchokladen i en skål över vattenbad
)Mitt andra bidrag till Kladdkake-SM var alltså denna "Kladdkakamedvitchokladochchokladmaräng". Finalen vann jag med "Kladdkakamed kanel- och kardemummafudge"
Kakan ska fortfarande vara rejält kladdig i mitten. En snabb sökning visar att det kan vara gott att göra äppelpaj - det ska jag prova - eller kladdkakamed degbitar i - det har jag provat
Kyl ner och förvara gärna i frysen ett dygn innan du skär upp den, den är väldigt kladdig. När smöret är smält kan du bryta i den mörka chokladen i bitar och långsamt låta den smälta med
Kyl ner och förvara gärna i frysen ett dygn innan du skär upp den, den är väldigt kladdig. Tänkte dela med mig igen av ett recept på en helt underbart god kladdkaka som är perfekt till Julen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.