I år blev det vad som visade sig vara världens godaste ochkladdigastekladdkaka. Förra veckan fyllde jag år och som alltid är det aldrig samma tårta som året innan
Rör ihop alla ingridienserna till kladdkakan, (ej vispa) och häll i en smörad form. Sötsuget satte in, och en liten baksugen dam hemma så då var det bara att sätta igång
Lite ljus i mörkret bringade denna kladdigaoch alldeles ljuvliga kladdkaka smaksatt med Nutella. Smörj botten och kanterna på en form med löstagbar kant med smör
Vispa med elvisp några sekunder tills det bildas en smet. Vispa hastigt ihop smör, strösocker och ägg. Blåbärsrutor som är kladdiga som en kladdkaka - MYCKET mumsiga
Jag gjorde denna kaka förra veckan när min syster med familj kom på besök och jag måste väl erkänna att den blev en aning för kladdig då, men jag lovar att den grymt god
En kladdig, kladdig kaka. Kommentar En kladdig, kladdig kaka. 75 dl Kakao3 dl Glutenfri mix2 tsk Vaniljsocker1 tsk Bakpulver100 g Mörk Choklad1 dl NutellaSmält smöret Blanda ner choklad och nutella och rör tills det smält ihop Blanda ihop ägg, socker, kakao, mix, vaniljsocker o bakpulver Blanda ihop alltHäll i önskad form och grädda i ca 30 min på 175 grader
Det går annars bra attkoka egen med kondenserad mjölk - ta bort pappret omkring och koka den oöppnade konservburkeni en stor gryta med mycket vatten som täcker burken hela tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.