Micra inte för länge utan den ska gärna vara lite kladdig. Tryck då på stopp och vänta tills muffinsen har sjunkit lite och micra igen ett par sekunder
Låt svalna på plåten. Skeda ut 12 klickar på en plåt med bakplåtspapper. Mums. Hittade ett smaskigt och enkelt recept från bloggen Bakverk och Fikastunder som jag var tvungen att testa
Första gången jag gjorde cookiesen (på LCHF-vis och med kokosolja) lät jag degen vila i kylskåp och skar skivor av den, andra gången (med rårörssocker, vaniljsocker och mandelolja) rullade jag degen till bollar direkt och gräddade
Även om de är goda som de är, blev de sjukt goda när man använder dem i en Cookie sandwich. Ibland misslyckas man totalt (vi ska inte prata om de keso-kakor jag försökte mig på häromdagen
Älskar ni också kladdiga chokladkakor. Då tror jag den här blandningen jag gjorde på två recept kan passa er, det är en chokladkaka som nästan är som en kladdkaka med en glasyr som brukar finnas på traditionella kärleksmums
Igår experimenterade jag mig fram till en lite kladdigare variant och toppade med Chokladkompaniets mörka choklad med saltkaramell crisp och kakaobönor - riktigt god kombination
16 st 3 dl rostade hasselnötter 1 förp kokta svarta bönor (à 380 g) 3/4 dl rörsocker 1/2 dl kakao 2 krm vaniljpulver 1 tsk bakpulver 1 krm flingsalt hackade hasselnötter att strö över Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
I början av min graviditet så mådde jag illa och det sista jag kunde tänka på var just sötsaker. ”Kakorna har en liten yta ytterst och när man biter igenom den så kommer man in till det lite kladdiga och mjuka som gör att chokladsmaken kommer fram till max
Här kommer receptet på de chokladiga kakorna som jag bjöd mina arbetskamrater på i tisdags. Kakorna har en liten yta ytterst och när man biter igenom den så kommer man in till det lite kladdiga och mjuka som gör att chokladsmaken kommer fram till max
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.