Vispa ägg, socker och sirap i tre minuter till en ljus, pösig smet. Blanda 1 dl mjöl, bakpulver, vaniljsocker, kakao och hackad choklad i en annan skål
Tänk att ibland har man bara ett sådant begär efter choklad, som ni kanske förstår så föredrar jag kladdigabrownies eller kanske en chokladmousse framför en ren chokladkaka
Kladdigbrownie med bitar av mörk choklad och så en silkeslen mjölkchokladfrosting och så chokladkrisp av krossade Kinasnacks (går även bra med Maltesers)
Kladdiga cheesecake brownies med Cloetta Center. Dessa kakor blev gudomligt goda & ja framför allt inte LCHF som jag för det mesta lever och lagar/bakar efter, men det har ni nog redan förstått
Detta recept resulterade i supergoda kladdigabrownies. Brownies som har blivit mer och mer populärt är faktiskt inte särskilt svårt att baka om man vet hur man ska göra och tar ett steg i taget
1. Smält smöret. Vispa sedan ägg och socker poröst. Rör sedan ner vaniljsocker, kakao och salt. Blanda sist i mjölet och smöret, vispa tills det blir en jämn smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.