4 550 g falukorv 900 g fast potatis 1 gul lök 1 rödlök salt och vitpeppar 1 tsk timjan 1 l köttbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 lagerblad 1/2 ask färsk persilja (à 20 g) Sallad 1/2 cosmopolitansallad 250 g körsbärstomater Lägg till i inköpslistan
Koka upp vatten i en kastrull, när vattnet kokar lägg i pölsen stäng av och dra bort kastrullen från plattan, (får pölsen ligga i när det kokar så spricker skinnet) låt pölsen ligga och gotta sig i det varma vattnet medans du monterar tunnbrödsrullen
4 400 g kokt kall mandelpotatis 2 hårdkokta ägg 1 rödlök 1/2 dl dill 2 msk smör eller margarin 4 mjuka tunnbröd 2 burkar makrill i tomatsås Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Första gången jag tillagar falukorv i ugn tillsammans med grädde vilket är en gåta nu när det känns ganska självklart (säkert hopplöst "efter" men ändå)
4 port Falukorv i ugn à la Per Morberg 500g falukorv 2msk fransk senap 2msk ketchup 1st gul lök 2st tomater 150g lagrad ost, typ grevé Tillbehör Potatismos Kokta grönsaker Värm ugnen till 225 * Skär korven i skivor, men inte rakt igenom, och lägg den i. - Läs hela inlägget här 4 port Falukorv. 500g falukorv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.