florsockerlimeskivavispad grädde. Den här goda pajen åt vi igår till efterrätt. Pudra över florsocker och servera den tillsammans med vispad grädde och en limeskiva
Pressa saften ur limefrukterna och rör ner i blandningen. 3 limefrukter. på en pajform med löstagbar kant, ca 25 cm i diameter. 4 äggulor 3 limefrukter
Här kommer ett underbart recpet på en söt, syrlig och så fräsch RAW limepaj. Limelagret. Olja en pajform och tryck därefter ut nötblandningen med fingrarna i hela pajformen – ställ in i kylen
Och inte vilken paj som helst, en rätt klassisk key limepaj. Avgör själv hur syrlig du vill ha fyllingen, det är lätt att smaka av och blanda i lime efterhand
– kokos, tänkte jag, och lime – och så började experimentet. Jag hade en färdig pajdeg från Picard i frysen, och började fundera på vad jag skulle kunna fylla den med när jag inte hade några av de mer vanliga ingredienserna till pajer
Rör ner mjölk och limesaft. Garnera med vispad grädde och limeskivor. Låt den frysta pajen stå i rumstemperatur ca 20 min innan servering. 1 dl pressad limesaft
Fräs färsen i smör tills den blir smulig, lägg i kiwin och pressa vitlök över. Pajdeg. 11 mosad kiwi. 150 g riven parmesanostHacka i hop ingredienserna till pajdegen. Klä en pajform och förgrädda skalet i 200 grader i 10 min. Grädda pajen ytterligare 25-30 min i 200 grader
Rör ner mjölk och limesaft. Garnera med vispad grädde och limeskivor. Limeskivor att garnera med. Låt den frysta pajen stå i rumstemperatur ca 20 min innan servering. 1 dl pressad limesaft
Rör ner mjölk och limesaft. Garnera med vispad grädde och limeskivor. 5 äggulor1 burk kondenserad sötad mjölk, ca 400 g1 dl pressad limesaftSätt ugnen på 175°. Låt den frysta pajen stå i rumstemperatur ca 20 min innan servering. 1 burk kondenserad sötad mjölk, ca 400 g1 dl pressad limesaft
Jag valde att gör en choklad-Pajbotten med lite mörkar mustigare smak som jag sedan fyllde med en vit chokladkräm som jag smaksatte med lime och mascarpone för en lite lättare och fräschare sötma
Jag gjorde den populära kålsalladen med syrliga smaker från kiwi och lime. Skala och riv kiwin grovt. Mosa avocadon och blanda med olja, kiwi och limesaft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.