600 g
potatis 2 st stora gula lökar skivade 2 msk smör 0.5 tsk salt 8 st grillkorv 4 st tortillabröd 150 g rödkål Pepparrotssås: 1.5 dl majonnäs 2 st äpplen grovrivna 2 msk riven färsk pepparrot 2 tsk vitvinsvinäger
4 900 g mjölig potatis 2 dl mjölk 1 msk smör salt och peppar 4 frukostkorvar 1 msk olja 1 grönt äpple 2 msk riven pepparrot 1 1/2 dl gräddfil salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
4 600 g falukorv 1 rött äpple 1 rödlök 2 dl riven ost 900 g mjölig potatis 2 dl mellanmjölk 3 msk smör eller margarin salt och peppar 4 msk färskriven pepparrot Till servering broccoli senap Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Servera fisken med potatis med sås, salladen och toppa med riven pepparrot. Hacka löken fint, värm den med vinäger och vitt vin i en kastrull till en reduktion
4 600 g spättafilé 900 g fast potatis 1 grönt äpple 2 msk riven pepparrot 1 1/2 dl gräddfil salt och peppar 250 g broccoli 2 msk smör eller margarin Panering 3 msk vetemjöl 1/2 tsk salt 1 krm peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.