Vispa alla ingredienser med elvisp ca 10 minuter. Ställ in bunken i frysen om den är för kladdig. Lättast är det att rulla bollarna när den blivit lite hårdare
En fräschare variant av klassikern havrebollar. Förvara havrebollarna i kylen alternativt frys in dem. Dessa havrebollar känns nyttigare i och med sin friska smak
Klassiska kioskbollar. Kioskbollar. Välkommen onsdag. fast idag skulle man nästan mycket väl kunna säga välkommen fredag istället med tanke på att det är röd dag imorgon och (i alla fall min) arbetsveckan är slut för denna gången
Ställ gärna in havrebollarna i kylen innan du serverar dem. Lägg alla ingredienserna i en skål. Vispa med elvisp tills alla ingredienserna är blandade och smeten är fluffig, detta kan ta några minuter
Silverstenks ljusa limpor , 2 bröd , 30 portioner. Silverstenks ljusa limpor. Hej godingar. Jag bakade bröd i fredags och åt ihop med pastasallad och het korv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.