Marinad. Ännu en kinesisk maträtt som smakar himmelskt och som är ganska lätt att tillaga. 1msk kinesiskt risvin. 2msk kinesiskt risvin. Blanda marinaden och lägg i köttet och låt marinera 30 minuter. Lyft bort köttet och låt oljan vara kvar, fräs vårlökar, chili och ingefäran i 30 sekunder, tillsätt mer olja om det behövs
En god vän frågade om jag alltid gör egen marinadtill det kött som jag grillar. det finns många goda färdiga marinader i butiken men då och då tycker jag om att göra egen marinad
Att göra hemmagjord marinadtill grillat kött är jätteenkelt och tar bara några minuter, dessutom slipper du alla onödiga tillsatser som det ofta finns i färdigköpta grillmarinader
Vi invigde faktiskt grillsäsongen redan för några dagar sedan, men då var vädret mindre smickrade än vad som är idag men det smakade definitivt mums med grillat och denna marinad var den jag använde till fläskfilén då
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.